Rinkinys, kuris leis pajusti įvairiausių pasaulio skonių. Trys padažai, kurie itin skirtingi, tačiau puikiai derintys prie populiariausių mėsos ar vegetariškų patiekalų.
Crazy Bastard padažas su Jalapenais ir Datulėmis. Jis gaminamas be rafinuoto cukraus, tirštiklių ir neskiedžiamas vandeniu. Padažas panašus į čatnį, todėl ypač tinka prie sūrio, makaronų, kumpio ir ant grotelių keptų daržovių. Neklaužada turi natūralaus saldumo, kuris atsiranda iš šviežių datulių, o tai puikiai dera su jelapenu. Šio padažo idėja – pajusti aitriųjų pipirų aštrumą, stiprų skonį mėgaudamiesi švelniu ir nuolatiniu jalapeno aitrumu.
Crazy Bastard padažas su Čipotle ir Ananasais. Šis padažas sujungia sodrų Čipotlės ir saldžiarūgščių ananasų skonį. Įdėkite šiek tiek Jalapeno ir Thai čili pipiro ir turėsite vidutinio aštrumo, pašėlusio skonio, meksikietiško stiliaus padažą.
Crazy Bastard Padažas su Trinidad Scorpion pipirais ir Klementinais. „Trinidad skorpion” pipiras yra vienas iš aštriausių pipirų pasaulyje. Padažas praturtintas citrusinių vaisių ir gėlių aromatais. Natūrali saldi nata gaunama iš klementinų ir sultingų „Jonagold“ obuolių. Aštrumas: tai yra vienas aštriausių Crazy Bastard padažų. Maišant su maistu ar užtepant ant mėsainio, jis yra visai kitoks, tačiau vis tiek stipriai, bet maloniai deginantis.
There are no reviews yet.